Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Missió institucional

Nuria Montes: “Reactivarem la promoció de la Comunitat Valenciana als Emirats, un dels eixos financers del món actual”

22/02/2024
Nuria Montes: “Reactivarem la promoció de la Comunitat Valenciana als Emirats, un dels eixos financers del món actual”
  • La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme s’ha reunit amb el principal organisme d’inversió del Govern de Dubai, així com amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya
  • També ha visitat els showrooms de les empreses Porcelanosa, Neolith i Actiu al Dubai District Design

 

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, acompanyada per la directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha mantingut una reunió amb el cap d’operacions d’Investment Corporation of Dubai, el principal organisme d’inversió del Govern de Dubai.

“Volem reactivar la promoció del nostre territori als Emirats, un dels eixos financers del món actual, amb l’objectiu d’incentivar les inversions a la Comunitat Valenciana”, ha destacat Montes.

Durant la reunió, els representants de l’oficina d’inversió han mostrat interés en sectors productius de la Comunitat Valenciana com els relacionats amb la ciberseguretat, la fabricació de components com a semiconductors, així com energies fotovoltaiques i seguretat alimentària.

“A més, un dels punts tractats ha sigut l’exportació del model hoteler de Dubai, integrat per establiments de luxe i gran luxe, amb importants perspectives d’expansió en el qual volem que la Comunitat Valenciana tinga un important paper”, ha assenyalat Nuria Montes.

La consellera d’Innovació ha tingut l’oportunitat de donar a conéixer els avantatges i fortaleses de la Comunitat Valenciana des del punt de vista de la inversió, “amb l’objectiu de situar-la en el mapa d’interessants inversions que ajuden a fer créixer el nostre teixit industrial i empresarial”, ha indicat.

Al final d’esta reunió, la delegació s’ha reunit amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya, on han tingut l’oportunitat de comentar la presència d’empreses i productes espanyols en este interessant mercat i les estratègies i plans per a augmentar-la.

Així mateix, Nuria Montes ha visitat les instal·lacions de l’antena d’Ivace +i Internacional a Dubai, encarregada de facilitar la introducció d’empreses de la Comunitat Valenciana en este mercat.

Visita showrooms empreses

A més, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha visitat els showrooms de tres empreses capdavanteres de la Comunitat Valenciana implantades en el mercat. Concretament, els de les empreses Neolith, Porcelanosa i Actiu, emplaçades al Dubai  Design District.

“Hem tingut l’oportunitat de visitar els showrooms de tres empreses tremendament valorades, que fa molts anys que treballen en este mercat i que tenen el seu pol d’atracció en el districte del disseny”, ha indicat Montes.

A Dubai Design District es concentren dissenyadors, arquitectes i professionals del disseny i l’hàbitat. Estes tres empreses són capdavanteres no solament en el mercat domèstic d’habitatge sinó en tot el relacionat amb col·lectivitats, contract i hospitality. En este districte conviuen marques globals, regionals i locals.

 

 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Consellera Nuria Montes