President

La Generalitat declara tres dies de dol oficial per l’incendi dels edificis del barri de Campanar a València

23/02/2024
  • El Consell manifesta el seu dolor i vol fer públiques les seues condolences i la seua solidaritat amb totes les persones afectades 

La Generalitat ha declarat dol oficial durant tres dies per les víctimes de l’incendi d’edificis residencials al barri de Campanar de la ciutat de València, tal com es recull en el decret publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

El Consell manifesta el seu dolor i vol fer públiques les seues condolences i la seua solidaritat amb totes les persones afectades davant d’un succés que ha commogut profundament tota la societat valenciana.

Tal com establix el decret firmat pel president de la Generalitat, les banderes oficials ondejaran a mitja asta en l’exterior dels edificis públics de la Generalitat en senyal de respecte, condol i dol, i convida el conjunt de les institucions valencianes a secundar esta mesura.

En estos moments, quan encara continuen els treballs d’extinció, el Consell considera necessari reconéixer i agrair el gran esforç dels servicis públics d’emergències, de protecció civil i sanitaris, així com de les persones i entitats que, desinteressadament, estan col·laborant en l’atenció a les víctimes.