Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Rovira: “La interlocució entre Generalitat, ajuntaments i mancomunitats en matèria d’educació és fonamental”

26/02/2024
Rovira: “La interlocució entre Generalitat, ajuntaments i mancomunitats en matèria d’educació és fonamental”
  • El conseller assistix a la constitució de la comissió de treball ‘Educació, Universitats i Ocupació’ de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies
  • “Els ajuntaments i mancomunitats juguen un paper crucial i des de la Conselleria sempre s’escoltaran les seues propostes i opinions” ha assenyalat Rovira

 

El conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha destacat hui que la interlocució entre la Generalitat, ajuntaments i mancomunitats en matèria d’educació “és fonamental”.

Rovira ha assistit a la constitució de la comissió de treball ‘Educació, Universitats i Ocupació’ de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies juntament amb la seua presidenta, Rocío Cortés, representants de l’FVMP i integrants de la comissió.

Durant l’acte, celebrat en la Conselleria, el titular d’Educació ha manifestat que la constitució d’esta comissió “demostra la voluntat de col·laboració de l’FVMP per a poder desenvolupar estratègies i polítiques que aborden estes àrees que tant afecten els ciutadans”.

“Tenim un gran repte al davant i estes comissions ens permetran generar idees i propostes que puguen tindre un impacte positiu en els ciutadans de manera directa. Els ajuntaments, així com les mancomunitats juguen un paper crucial i des de la Conselleria sempre tindrem les portes obertes per a escoltar les seues propostes i opinions, així com les mans esteses per a resoldre tots els problemes que afecten els ciutadans”, ha manifestat el conseller.

“Els ajuntaments i mancomunitats són la veu i els ulls dels ciutadans i, per tant, el treball en estes comissions és clau per a abordar els desafiaments socials i promoure el benestar dels ciutadans”, ha indicat Rovira. 

Galeria d'imatges