Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Des del 27 de febrer al 19 de març

Turisme Comunitat Valenciana llança una nova campanya digital per a promocionar les Festes de la Magdalena i les Falles de 2024

27/02/2024
Turisme Comunitat Valenciana llança una nova campanya digital per a promocionar les Festes de la Magdalena i les Falles de 2024
  • L’objectiu és difondre i posar en relleu els actes més atractius d’estes dos grans festes que acull la Comunitat este mes de març
  • La campanya inclou vídeos, accions amb influencers i reportatges que acostaran les tradicions, gastronomia i art de les dos cites turístiques
  • Nuria Montes assenyala que “esta campanya d’àmbit nacional i internacional suposarà una finestra oberta al món que permetrà mostrar el nostre costat més autèntic”

 

Turisme Comunitat Valenciana llança una nova campanya digital a través del portal turístic i dels diferents perfils socials de l’organisme, que difondran les activitats i els actes més significatius de les Festes de la Magdalena i les Falles de 2024, que se celebren a la Comunitat Valenciana este pròxim mes de març.

A través d’esta campanya digital, Turisme Comunitat Valenciana posa en relleu tot allò que es podrà disfrutar tant a Castelló de la Plana com a la ciutat de València, i també facilita l’enllaç a les pàgines oficials dels dos esdeveniments, a més d’interessants imatges i vídeos que resumiran l’essència d’estes dos grans cites turístiques.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que “amb tan sols una setmana de diferència entre els seus dies més assenyalats, les Festes de la Magdalena i les Falles de València comptaran enguany amb un pla de difusió molt complet en l’ecosistema digital de Turisme Comunitat Valenciana”.

Montes ha anunciat que “la nova campanya digital s’ha iniciat este dimarts tant en el portal de Turisme Comunitat Valenciana, com en els seus perfils de Facebook, Instagram, TikTok, Twitter i YouTube, i tractarà de cobrir tots els aspectes que fan d’estes festes grans pols d’atracció turística”.

“Des de la seua gastronomia, tradicions, actes lúdics i festius. Tot tindrà el seu lloc en una estratègia de difusió amb accions en el mercat autonòmic, nacional i internacional”, ha afegit la titular de Turisme.

En este context, Nuria Montes ha volgut recordar la importància “d’impulsar la promoció de les nostres festes, que són els grans esdeveniments turístics de la Comunitat Valenciana”; al mateix temps que ha afegit que “esta campanya suposarà una finestra oberta al món que permetrà mostrar el nostre costat més autèntic”.

Actuacions de la Campanya Digital

Esta nova campanya digital impulsada per la Generalitat inclou diferents actuacions, entre les quals hi ha una pàgina pròpia de cada una de les festes en el portal, a més es redactaran notícies amb detalls sobre la programació i els actes més rellevants de la Magdalena i la Falles, així com enllaços als respectius esdeveniments de l’agenda.

Així mateix, es crearà per al canal de YouTube un vídeo dedicat a la Festa de la Magdalena que mostrarà els actes més rellevants i un microvídeo dedicat a la gastronomia típica d’estes celebracions, amb els ximos i les figues albardaes com a protagonistes.

Per a completar les accions d’este pla de difusió en mitjans digitals, es difondran dos peces de videoblog per a cada una de les festes i destinacions, que formaran part del calendari de publicacions que es compartirà en xarxes socials.

Estes acompanyaran diferents formats de publicació, i s’introduirà una novetat, la publicació d’un calendari faller en stories d’Instagram que, cada dia, de l’1 al 19 de març, anirà desgranant curiositats sobre les Falles. Les etiquetes que acompanyaran estes publicacions seran #FiestasDeLaMagdalena, #Magdalena24 i #Fallas24.

Actes i programació de les dos festes, accions amb influencers en TikTok, butlletins especials, publicitat en xarxes… Sense dubte, la planificació tractarà d’aconseguir el màxim abast possible per a possibilitar, a més de la difusió de les festes, el reconeixement de la marca Turisme Comunitat Valenciana.

 

Galeria d'imatges