Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Educació obri un termini extraordinari per a les entitats que vulguen col·laborar en la formació per a l’acreditació en Competència Digital Docent

27/02/2024
  • Les entitats poden presentar la seua sol·licitud fins a l’11 de març
  • Els docents poden obtindre acreditació en competència digital docent dels nivells A1, A2, B1 i B2

 

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha obert un termini extraordinari perquè les entitats col·laboradores en matèria de formació del professorat puguen presentar les seues propostes per a dur a terme formacions per a l’obtenció de l’acreditació en competència digital docent dels nivells A1, A2, B1 i B2.

Després de la publicació de la resolució en el DOGV, les entitats poden presentar les seues sol·licituds fins a l’11 de març.  

A través d’esta formació es pretén aconseguir que els docents valencians adquirisquen les competències digitals que els permeten millorar en benefici de l’alumnat, així com facilitar que les entitats que ho consideren, i complisquen els requisits establits en la norma, puguen realitzar les seues pròpies formacions que implicaran, amb l’avaluació prèvia, l’acreditació en Competència Digital Docent.

Les entitats col·laboradores són aquelles que, sense ànim de lucre, duen a terme formació del professorat. El procés de reconeixement d’estes sol fer-se a l’inici del curs escolar, i consta de dos períodes, l’inicial i un segon que coincidix amb este procés extraordinari.

Seguint amb el compromís de garantir que l’acreditació en Competència Digital Docent siga una realitat, la Conselleria d’Educació facilita este procés, no solament amb formació pròpia, sinó col·laborant amb associacions, sindicats, diputacions o ajuntaments, per a aconseguir l’objectiu establit amb Europa.