Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Cevisama 2024

Ivace+i Internacional i Fira València aconseguixen el major pla de compradors internacionals en els 40 anys de Cevisama

27/02/2024
Ivace+i Internacional i Fira València aconseguixen el major pla de compradors internacionals en els 40 anys de Cevisama
  • Més de huit-centes empreses importadores de quatre continents visiten enguany el certamen 

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Ivace  Internacional, ha donat un nou impuls a Cevisama, la fira internacional de la indústria ceràmica i els seus sectors afins, l’equipament de bany i la pedra natural en la seua 40 edició, que se celebra esta setmana en Fira València.  

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat “el suport des de la unitat internacional d’Ivace+i a este certamen, que s’unix a Fira València per a aconseguir la major campanya de compradors internacionals en els quaranta anys del certamen en superar els 800 convidats, amb una inversió conjunta pròxima al milió d’euros”.

Les empreses compradores procedixen de 94 països. Principalment d’Europa, Amèrica del Nord i Orient Mitjà. Els països amb més representació són França, els Estats Units, Alemanya, Polònia, el Regne Unit, Unió dels Emirats Àrabs, Portugal, el Marroc, Mèxic, Colòmbia, Egipte, Àustria, el Canadà i Israel.

Nuria Montes ha reafirmat el suport a un certamen “que ha sabut evolucionar, reconvertir-se i mantindre’s com un aparador internacional de primer orde” per als sectors de pedra natural, equipament de bany i especialment per a la indústria taulellera, vital per a l’economia de la Comunitat Valenciana.  

Esta acció forma part del Pla de promoció exterior de l’Ivace, amb el qual es perseguix augmentar la promoció d’empreses i productes de la Comunitat Valenciana en els mercats internacionals. En este pla, les missions de compradors tenen una especial rellevància a causa de l’excel·lent acollida per part de les empreses valencianes.

Stone Gallery i gala aniversari

A més de l’ambiciosa campanya de compradors estrangers, la Conselleria d’Innovació, a través d’Ivace Internacional, ha organitzat altres dos iniciatives que incidixen en la promoció exterior i l’acostament d’oportunitats de negoci a les empreses valencianes.

Ivace+i, en col·laboració amb Marbre d’Alacant Associació Comunitat Valenciana, ha organitzat la participació agrupada d’empreses de marbre i pedra natural en la Stone Gallery, un espai comú que permet oferir una imatge conjunta del sector en este important certamen.

A més, Ivace+i també col·labora en la celebració de la gala del 40 aniversari del certamen, en la qual es reconeixerà la labor de prescripció d’empreses distribuïdores tant nacional com internacionals, i que comptarà amb la participació de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Consellera Nuria Montes