President
RunCáncer 2024

Carlos Mazón destaca que RunCáncer conjumina els valors de solidaritat i esport de la societat valenciana per a donar suport a la lluita contra el càncer

27/02/2024
Carlos Mazón destaca que RunCáncer conjumina els valors de solidaritat i esport de la societat valenciana per a donar suport a la lluita contra el ...
  • El president ha participat en la presentació del circuit de carreres o marxes solidàries que organitza l’Associació Espanyola contra el Càncer a València
  • El president s’ha mostrat “orgullós de la societat valenciana, perquè junts som millors i aconseguim avançar més i millor”
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat que el Circuit RunCáncer conjumina els valors i el compromís de la societat valenciana amb la solidaritat a través de l’esport per a donar suport a la investigació per a lluitar contra el càncer.

El màxim representant de l’executiu valencià ha assistit a la presentació del circuit de carreres solidàries RunCáncer que organitza l’Associació Espanyola contra el Càncer a València (AECC), en un acte en el qual també han participat la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, i el president d’AECC València, Tomás Trénor.

Mazón ha animat a participar en este circuit de marxes i carreres solidàries que recorre els municipis de la província de València perquè cada vegada se sumen més persones a esta iniciativa solidària contra el càncer i per la investigació. El president s’ha mostrat “orgullós de la societat valenciana, perquè junts som millors i aconseguim avançar més i millor contra la malaltia”. El cap del Consell ha fet valdre en este acte “la solidaritat del poble valencià per lluitar cada dia per la vida i la investigació”.

Mazón ha agraït a l’Associació contra el Càncer de València la seua “incalculable labor ajudant les persones afectades per la malaltia i les seues famílies”. “Enhorabona també per estos 10 anys del circuit RunCáncer, un projecte solidari que ens unix, ens iguala en una lluita que és de tots i en la qual les institucions han de participar activament”, hi ha afegit el president.

El Circuit RunCáncer València està organitzat per l’Associació contra el Càncer a València i compta amb la col·laboració de la Diputació de València. RunCáncer celebra este 2024 la seua desena edició per a recórrer prop de 120 localitats de la província de València amb marxes i carreres solidàries per a captar fons per a la investigació contra el càncer. El calendari i les inscripcions a les cites del Circuit RunCáncer estan disponibles en el web oficial www.runcancer.com.

Galeria d'imatges