Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Stone Gallery

Onze empreses de marbre i pedra natural participen en un espai propi en Cevisama amb el suport de l’Ivace+i

29/02/2024
Onze empreses de marbre i pedra natural participen en un espai propi en Cevisama amb el suport de l’Ivace+i
  • És una acció desenvolupada en col·laboració amb Mármol de Alicante Asociación Comunitat Valenciana i Fira València
  • Ivace+i Internacional sufraga el 75 % del cost de l’espai d’exposició

 

Onze empreses de marbre i pedra natural participen de manera agrupada en la present edició de Cevisama en un espai específic dissenyat per a este sector amb el nom de ‘Stone Gallery’, gràcies al suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Ivace  +i Internacional i en col·laboració amb Mármol de Alicante Asociación Comunitat Valenciana.  

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha explicat que esta iniciativa anomenada ‘Stone Gallery’ és “un espai que compta amb una imatge comuna amb el qual oferim una imatge d’unitat i fortalesa davant dels potencials compradors”.

Les empreses acullen amb molt bones perspectives esta iniciativa. “De fet, la gran part de les empreses han participat en anteriors edicions d’esta acció”, ha assenyalat Nuria Montes.

Les empreses disposen d’un espai tipus illa, on onze empreses de pedra natural exposen els seus productes en un estand de 12 m² per empresa, amb una imatge comuna per a tot l’espai i amb els elements necessaris perquè cada empresa expose de manera individual.

“Volem continuar invertint en la imatge de la Comunitat Valenciana, amb un sector industrial i empresarial compost d’empreses competitives, amb materials i productes capaços de competir en qualsevol mercat”, ha destacat Montes.

En la present edició, Ivace+i Internacional sufraga el 75 % del cost d’exposició amb l’objectiu de facilitar al màxim la participació de les empreses.

Empreses participants

Onze empreses participen en la present edició de la ‘Stone Gallery’. Les firmes són Bateig Piedra Natural, SA; Grupo Empresarial José Ruiz Marco; Iberica Marble & Granite Corporation, SL; Ibero Stone and Marbles SL; Inpedra, SLU; i Mármoles Emerex, SL.

Així mateix, participen Mármoles Navarro e Ibarra, SL; Mármoles Visemar, SL; Natural Stone Products Amoros; Collado SL; Rocasaram, SLU; i Spanish Marble SLU.

Galeria d'imatges