Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Formació i ocupació

Turisme reforça l’ocupabilitat dels alumnes de la Xarxa CdT amb la plataforma CdT Jobs

01/03/2024
Turisme reforça l’ocupabilitat dels alumnes de la Xarxa CdT amb la plataforma CdT Jobs
  • Nuria Montes destaca que “el nostre objectiu és ajudar els professionals a aconseguir ocupació en el sector”
  • Els estudiants i les empreses es poden adherir a esta plataforma i formar part d’este tauler d’anuncis d’ofertes de treball en línia

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat l’aposta que s’està duent a terme des de Turisme Comunitat Valenciana per reforçar l’ocupabilitat dels alumnes de la Xarxa CdT. D’esta manera, a més de l’increment continu de l’oferta formativa, ara compten amb una plataforma web denominada CdT Jobs per a la cerca activa d’ocupació.

En concret, s’ha reformulat completament la pàgina web per a fer un seguiment actiu de les ofertes de treball que les empreses del sector poden publicar en un tauler d’anuncis en línia dirigit a tots aquells exalumnes de la Xarxa de Centres de Turisme.

En este sentit, Montes ha apuntat que “es tracta d’un servici d’ocupació en línia, ja que el nostre objectiu és continuar acompanyant els professionals fins que s’incorporen al mercat laboral en el sector turístic”.

De la mateixa manera, tal com ha assenyalat la consellera, “volem facilitar també la cerca de perfils professionals per part de les empreses del sector i contribuir a pal·liar la falta de personal qualificat que molts estan tenint”. Així, les empreses podran consultar els perfils actius dels candidats, donar d’alta les seues pròpies ofertes de treball i gestionar les candidatures sense necessitat de desplaçar-se.

A més, este servici permet a Turisme Comunitat Valenciana tindre un contacte més directe amb les empreses del sector, comprovant el seu grau d’activitat i la seua pertinença al registre d’activitats turístiques de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, des de Turisme s’han llançat diverses píndoles informatives en format vídeo per a explicar el funcionament d’esta plataforma i incrementar així el nombre d’adhesions.

Esta ferramenta tanca el cicle de formació per a l’ocupació, ja que acompanya l’estudiant fins a l’últim moment. En este sentit, compta també amb un servici habilitat, a través de correu electrònic, per a resoldre dubtes.

L’accés a esta plataforma es realitza a través d’una zona privada de la web de la Xarxa de Centres de Turisme https://cdt.gva.es.

Galeria d'imatges