President
Dia de l’Empresa

Carlos Mazón proposa celebrar el Dia de l’Empresa en centres educatius per a fomentar vocacions que “alimentaran el nostre desenvolupament i creixement futur”

01/03/2024
Carlos Mazón proposa celebrar el Dia de l’Empresa en centres educatius per a fomentar vocacions que “alimentaran el nostre desenvolupament i ...
  • Destaca l’aliança amb el sector empresarial “per a defendre el futur com a territori cohesionat i el nostre protagonisme en el desenvolupament comú d’Espanya”
  • Mostra el seu compromís per mantindre un context estable i propici per a la creació de riquesa i progrés, amb mesures reals en el pla fiscal i en l’eficiència de la gestió administrativa
  • Assegura que “cap empresa valenciana se sentirà mai abandonada per esta administració”
  • Subratlla que “este Govern sempre serà un espai de seguretat, sempre donarà estabilitat i sempre oferirà serietat i rigor”
  • El president de la Generalitat ha presidit la celebració del Dia de l’Empresa de la Comunitat Valenciana
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, proposa celebrar el Dia de l’Empresa en centres d’ensenyament i instituts per a fomentar vocacions entre els jóvens que “alimentaran el nostre desenvolupament i creixement futur”.

Així ho ha manifestat el president de la Generalitat durant la celebració del Dia de l’Empresa de la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat i en la qual també ha participat el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro. A l’acte ha assistit la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

El cap del Consell ha explicat la seua intenció de no limitar esta celebració a un acte institucional sinó convertir-la en un dia compartit en diferents espais, com els centres educatius, per a arribar als més jóvens i donar-los a conéixer la rellevància de l’empresa.

En este context, Carlos Mazón ha aplaudit la iniciativa de l’anterior Govern Valencià de celebrar el Dia de l’Empresa de la Comunitat Valenciana, que enguany s’ha organitzat per segona vegada per a realçar l’àmbit empresarial i ha destacat el seu objectiu de donar-li continuïtat “per convicció, per suport i projecció”.

Durant la seua intervenció, el president ha qualificat les empreses com a “agents de canvi i motors de transformació del territori, capaços de crear riquesa, fer possible la cohesió social” i ha destacat el seu valor com a aliats en les grans reivindicacions com l’aigua que necessita la Comunitat Valenciana; els ports que ens connectaran amb més mercats; els aeroports que atrauran més turistes i inversors i els recursos per a l’educació, la sanitat i polítiques de dependència.

Aliança amb el sector empresarial

El president ha destacat l’aliança amb el sector empresarial “per a defendre el futur com a territori cohesionat i el nostre protagonisme en el desenvolupament comú d’Espanya”.

El cap de l’executiu valencià ha mostrat el seu compromís per mantindre un context estable i propici per a la creació de riquesa i progrés, amb mesures reals en el pla fiscal i en l’eficiència de la gestió administrativa.

En este sentit, ha assenyalat que el Govern que presidix “sempre serà un espai de seguretat, donarà estabilitat i oferirà serietat i rigor”, i per a això ha reiterat la seua aposta per “consolidar una política basada en la col·laboració, l’escolta i la unió; per a garantir l’estabilitat en les institucions; la seguretat en la normativa, i la llibertat i l’equilibri com a pilars d’un progrés vertebrador de tots els territoris valencians”.

Finalment, s’ha compromés al fet que “cap empresa valenciana se senta mai abandonada per esta administració, ni les que ja estan, ni les que es crearan ací, ni les que vindran a instal·lar-se procedents d’altres territoris”.

La celebració del Dia de l’Empresa ha començat amb el diàleg de dos emprenedores, Paz Navarro i Antonia Pastor, que han compartit les seues experiències personals i professionals.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón