Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
En col·laboració amb l’Associació d’Editorials del País Valencià

Ivace+i Internacional col·labora amb el Saló del Còmic i convida nou editorials internacionals

01/03/2024
Ivace+i Internacional col·labora amb el Saló del Còmic i convida nou editorials internacionals
  • Les editorials convidades procedixen de Polònia, Itàlia, França, Holanda, Portugal, Dinamarca i els Estats Units
  • L’edició actual del certamen és la més internacional de la seua història, amb autors dels cinc continents

Nou editorials internacionals participen a partir d’este divendres, 1 de març, en el Saló del Còmic que ha obert les portes a València, en una missió de convidats internacionals organitzada per Ivace+i Internacional en col·laboració amb l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV).

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, que ha visitat el certamen i ha tingut l’ocasió de saludar les empreses convidades, ha explicat que esta acció forma part del Pla de promoció exterior desenvolupat per Ivace Internacional i pretén facilitar noves oportunitats de negoci i d’internacionalització al sector editorial de la Comunitat Valenciana.

“A través d’accions com esta missió aconseguim que participen professionals interessants amb l’objectiu que les editorials de la Comunitat puguen exportar els seus productes a través de la venda dels drets de traducció i de l’establiment d’acords de col·laboració”, ha indicat Olivas.

“El Saló del Còmic incorpora un saló de drets en col·laboració amb AEPV, un espai professional on estos professionals convidats tindran l’oportunitat de conéixer les editorials valencianes més destacades del sector, i reunir-s’hi”, ha explicat Olivas.

En esta ocasió, les editorials convidades són Mandioca, de Polònia; Ablaze, dels Estats Units; Kultura, de Polònia; Becco Giallo, d’Itàlia; Humanoides, de França; Darkdragos, d’Holanda; A Seita de BD, de Portugal; Ankama, de França, i E-Voke, de Dinamarca.

Al llarg d’este divendres les empreses han mantingut trobades tant amb les editorials presents en el Saló del Còmic com els il·lustradors de la Comunitat Valenciana, al vestíbul de la sala d’actes de Fira València.

La convenció del còmic

El Saló del Còmic és la convenció del còmic per antonomàsia a la Comunitat Valenciana. En l’edició actual, la més internacional fins ara, el Saló reunix autors dels 5 continents i oferix a les seues instal·lacions expositors variats, des d’editorials fins a institucions, organismes i empreses multimèdia relacionades amb l’entreteniment.

Galeria d'imatges