Conselleria de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació
Reconeixement acadèmic

187 alumnes d’ESO i 9 de Batxillerat de la província de València reben els premis a l’excel·lència acadèmica del curs 21-22

09/03/2024
187 alumnes d’ESO i 9 de Batxillerat de la província de València reben els premis a l’excel·lència acadèmica del curs 21-22
  • El Palau de la Música de València ha acollit l’últim lliurament dels guardons corresponents al curs 21-22
  • A escala global, han sigut 618 els estudiants d’ESO i 30 de Batxillerat de tota la Comunitat Valenciana els qui han rebut este reconeixement
  • Les xifres totals revelen que un de cada 70 estudiants d’ESO obté esta distinció, i en el cas de Batxillerat, un de cada 1.000

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha entregat els Premis a l’Excel·lència Acadèmica a 187 alumnes de l’ESO i 9 de Batxillerat de la província de València, corresponents al curs 2021-2022.

El director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, Ignacio Martínez Arrúe, ha participat este dissabte al matí en l’acte que posa punt final al lliurament dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs escolar 2021-2022.

Així, a escala de tota la Comunitat Valenciana, han sigut 618 els estudiants d’Educació Secundària Obligatòria i 30 de Batxillerat que han rebut este reconeixement, cosa que significa que un de cada 70 estudiants d’ESO aconseguix esta distinció i, en el cas de Batxillerat, un de cada 1.000.

Els premis, creats per la Conselleria d’Educació l’any 2010 a través de l’Orde 58/2010, consistixen en un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic entregat en un acte públic i plasmat en l’expedient acadèmic de les persones premiades.

Durant la intervenció que ha fet, Ignacio Martínez Arrúe ha posat l’accent en “la importància de la cultura de l’esforç” de l’alumnat premiat, i ha dedicat paraules de reconeixement i agraïment a les famílies i a la comunitat educativa per la labor d’acompanyament. Així mateix, el director general ha animat els estudiants a continuar en el camí de la “perseverança i la superació”.

Finalment, Martínez Arrúe ha animat el professorat i les famílies a continuar secundant i acompanyant estos joves, perquè, segons ha assegurat, “són el futur de la nostra societat”.

Galeria d'imatges