Conselleria de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació
Competències digitals

El Cefire de la Nucia inaugura una ‘aula transformadora’ per a formar el professorat i alumnat en competències digitals

08/03/2024
El Cefire de la Nucia inaugura una ‘aula transformadora’ per a formar el professorat i alumnat en competències digitals
  • Estos espais proposen un canvi metodològic en els centres educatius per a aconseguir una formació més competencial
  • El Cefire de la Nucia oferix formació a 6.000 professors de 127 centres educatius de la Marina Baixa i part de la Marina Alta

El centre de formació, innovació i recursos educatius (Cefire) de la Nucia ha inaugurat una ‘aula transformadora’, coneguda com a ‘aula del futur’, per a formar professorat i alumnat en competències digitals.

La directora general de Personal Docent, Sonia Sancho, ha visitat el Cefire de la Nucia i inaugurat l’‘aula transformadora’ juntament amb la subdirectora general de Formació del Professorat, Nuria Soler. A la visita s’ha sumat l’alcalde del municipi, Bernabé Cano, i la directora del Cefire, Ana Espín.

Les ‘aules transformadores’ proposen un canvi metodològic en els centres educatius i oferixen al professorat l’oportunitat de treballar a través de metodologies actives entre l’alumnat i aconseguir així una formació més competencial.

El Cefire de la Nucia dona servici als centres educatius de la Marina Baixa i part de la Marina Alta, oferint formació contínua a 6.000 professors de 127 centres educatius d’estes comarques.

 

Galeria d'imatges