President
Indústria automoció

Carlos Mazón reitera el compromís del Consell amb la indústria de l’automoció valenciana

11/03/2024
Carlos Mazón reitera el compromís del Consell amb la indústria de l’automoció valenciana
  • Reivindica la capacitat de la factoria d’Almussafes per a “adaptar-se a les noves tecnologies i sistemes de producció”
  • El cap del Consell ha mantingut una trobada de treball amb els responsables de Ford. També s’ha reunit amb el president del Comité d’Empresa de Ford Almussafes
  • El president ha visitat la planta de fabricació de Ford a Almussafes per a conéixer la producció del nou Kuga
Almussafes.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha reiterat el compromís del Consell amb la indústria de l’automoció valenciana a la qual ha definit com “un sector innovador, competitiu i sostenible” durant la visita que ha realitzat a la planta de fabricació de Ford a Almussafes per a conéixer la producció del nou Kuga, la versió híbrida endollable del qual és el més venut d’Espanya i Europa.

Mazón ha felicitat Ford per la fabricació del nou Kuga i ha incidit en “la capacitat de la factoria d’Almussafes d’adaptar-se a la implementació de noves tecnologies i sistemes de producció com a exemple del valor d’esta planta que és una referència en la fabricació d’automòbils més sostenibles i pensats en la mobilitat del present i del futur”.

El cap del Consell ha mantingut una trobada de treball amb els responsables de Ford, encapçalats pel president i conseller delegat de Ford Iberia, Jesús Alonso i el director de fabricació de Ford Almussafes, Daniel Ruiz, entre altres representants de la companyia.

El president també s’ha reunit amb el president del comité d’empresa de Ford Almussafes i secretari general d’UGT-Ford, Carlos Faubel, i la secretària del Comité d’Empresa, Beatriz Yagüe.

El màxim representant de l’executiu valencià ha recorregut la planta d’Almussafes on ha conegut les diverses àrees de producció, així com el pioner centre d’acoblament de bateries, operatiu des de setembre de 2020 i on s’acoblen les bateries del Ford Kuga.

En la visita a la factoria d’Almussafes també han assistit la consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino; el conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira; la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas; i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

 

Galeria d'imatges