Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Infraestructures de litoral

Turisme Comunitat Valenciana invertix 84.000 euros en infraestructures de les platges de Gandia

13/03/2024
Turisme Comunitat Valenciana invertix 84.000 euros en infraestructures de les platges de Gandia
  • La secretària autonòmica de Turisme ha assistit a l’acte d’obertura de les platges de Gandia de la temporada 2024

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha participat juntament amb l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, en l’acte d’obertura de les platges de la capital de la Safor de la temporada 2024.

Moreno ha destacat que des de la Generalitat “treballem i col·laborem amb l’Ajuntament de Gandia en la dotació d’infraestructures perquè les seues platges tinguen tot l’equipament que necessiten per a ser un referent en el litoral”, i en esta línia, ha recordat que en 2023 les platges Nord i Auir van rebre el guardó de Bandera Blava.

A més, ha remarcat que en 2023 Turisme Comunitat Valenciana va invertir 84.000 euros en les infraestructures de les platges de Gandia. En concret, s’ha dotat el litoral del municipi d’infraestructures com ara passarel·les, papereres per a la recollida de residus en platja, a més de per al manteniment de la infraestructura higiènica i lúdica esportiva instal·lada per Turisme.

En l’acte, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha destacat que “som la primera platja de la Comunitat Valenciana que obri la temporada” i fins a octubre “les platges estaran en perfecte estat de revista”, gràcies a l’esforç que es realitza fora de temporada, i ha assenyalat que la temporada “s’ha d’obrir abans, és una oportunitat que hem d’aprofitar els qui aspirem a tindre oberts els servicis tot l’any”.

 

Galeria d'imatges