Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció turística

La Generalitat promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en la carrera clàssica ciclista Milà-Sanremo

16/03/2024
La Generalitat promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en la carrera clàssica ciclista Milà-Sanremo
  • Turisme disposa de dos taulells en l’eixida i en la meta de la carrera per a presentar tant l’oferta de cicloturisme, com la resta de recursos turístics de la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta de cicloturisme en una de les grans carreres clàssiques del ciclisme mundial, la Milà-Sanremo, que se celebra el dissabte 16 de març.

L’edició de 2024 de ‘La Classicissima’ eixirà de la localitat de Pavia, pròxima a Milà, i acabarà en la tradicional línia de meta de Via Roma, a Sanremo, després de 288 km.

En concret, Turisme CV participa en ‘La Classicissima’ amb dos taulells, tant a l’eixida de la carrera, a Pavia, com a l’arribada a Sanremo, on oferirà informació del producte de cicloturisme als amants de la bicicleta del país transalpí, a més de comptar amb elements promocionals durant el recorregut, com ara aparició dels logos en pancartes, pals i banderoles.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que assistim a esta carrera amb l’objectiu de “mostrar la nostra oferta turística en una de les carreres clàssiques de ciclisme més importants, on se citen nombrosos aficionats a la bicicleta”, i ha remarcat que l’objectiu és que els aficionats a este esport coneguen la Comunitat Valenciana com una destinació per a la pràctica del cicloturisme.

El cicloturisme és considerat com un dels productes amb més projecció en el moment. L’interés per a impulsar el seu desenvolupament a la Comunitat Valenciana residix en el seu component desestacionalitzador i en la tendència a l’especialització per productes que s’està produint, tant per part de l’oferta com per part de la demanda, que s’inclou en l’estratègia turística de Turisme Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges