Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Programa estiu 2024

Esport i l’IVAJ obrin el termini d’inscripció en els cursos d’activitats nàutiques estivals per a persones jóvens ‘A la mar 2024’

15/03/2024
Deporte y el IVAJ abren el plazo de inscripción en los cursos de actividades náuticas estivales para personas jóvenes ‘A la Mar 2024’
  • El programa s’inicia el 24 de juny i finalitza el 30 d’agost i inclou activitats des dels nou anys amb diferents modalitats i nivells per a estades de dilluns a divendres
  • L’obertura de les inscripcions es farà en línia a partir de les 10.00 hores del 20 de març i es prolongarà fins al 10 d’abril  

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) han obert el termini de presentació d’instàncies per al programa lliure d’estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques ‘A la mar 2024’.

El programa lliure d’estiu inclou una sèrie d’activitats esportives, recreatives i formatives, dirigides a l’aprenentatge i difusió dels esports nàutics i a fomentar el coneixement, la conservació i el respecte del medi marí entre els jóvens.

‘A la mar 2024’ es realitzarà del 24 de juny al 30 d’agost en instal·lacions i equipaments de la Generalitat a Benicàssim i Borriana i amb la col·laboració del club nàutic de la Vila Joiosa.

Així mateix, el programa recull els cursos en les escoles de la mar de la Generalitat per a l’aprenentatge i la pràctica de diferents modalitats nàutiques, des d’un punt de vista recreatiu i formatiu, durant el període estival.

Els cursos de ‘Setmanes d’estiu’ inclouen estades en l’Escola de la Mar de Benicàssim en règim d’externat o d’internat en l’alberg Argentina de l’IVAJ, així com en l’Escola  de Borriana, i en l’Escola de la Mar de la Vila Joiosa, esta última únicament en règim d’externat.

Igualment, el programa reunix activitats des dels nou anys i inclou diferents modalitats i nivells amb estada durant cinc dies, de dilluns a divendres. Entre les modalitats, destaquen la vela lleugera (iniciació o perfeccionament), vela creuer (iniciació), piragüisme, paddle surf i windsurf.

Al seu torn, ‘A la mar 2024’ oferta altres modalitats com ‘Un dia en la mar’ i ‘Caps de setmana d’estiu’ a Borriana i Benicàsim.

Les activitats tenen una tarifa especial per als membres de família nombrosa, de família monoparental, de família educadora (acollida de menors), titulars de Carnet Jove, víctimes de violència de gènere i grups d’entitats col·laboradores com els ajuntaments de Benicàssim, Borriana i la Vila Joiosa, així com federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana, els clubs nàutics de Borriana i la Vila Joiosa i resta d’entitats juvenils amb les quals la Generalitat tinga acords de promoció esportiva.

Respecte a les preinscripcions, es realitzen exclusivament en línia a través de la pàgina web Escoles de la Mar, a partir de les 10.00 hores del 20 de març fins al 10 abril, segons les bases que publica este divendres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Concretament, la inscripció als cursos de les escoles de la mar de Borriana i Benicàssim es fa mitjançant un procediment de preinscripció amb eleccions de cursos i un sorteig posterior que es realitza el 17 d’abril. La resolució preveu una readjudicació que s’inicia el 24 d’abril, i a partir del 2 de maig es podrà fer la reserva directa.

A més, la inscripció per a les activitats en l’Escola de la Mar de la Vila Joiosa es realitzarà directament a través de l’adreça d’internet de l’escola.
 

 

Galeria d'imatges