Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Feria B-Travel

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira B-Travel de Barcelona

15/03/2024
Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira B-Travel de Barcelona
  • Turisme CV participa fins al diumenge en este certamen amb un estand de 200 metres quadrats
  • La consellera Nuria Montes ressalta la importància de participar en els principals certàmens turístics nacionals, ja que “els espanyols són el nostre principal mercat turístic” 
     

La Generalitat difon durant este cap de setmana l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira B-Travel de Barcelona amb l’objectiu de captar viatgers catalans i guanyar quota de mercat en este emissor.

B-Travel es tracta de l’esdeveniment de referència del sector turístic a Catalunya i, després de FITUR, el més important dels que se celebren a Espanya. En l’edició de 2023, la fira va registrar 25.400 visitants, un augment del 25 % respecte a l’any anterior.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha ressaltat la importància de participar en els principals certàmens turístics del país, ja que “els espanyols són el nostre principal mercat turístic i hem de continuar mostrant tota la nostra oferta per a consolidar-nos”.

En este context ha remarcat que l’objectiu és “afermar la Comunitat Valenciana com una de les destinacions més atractives per al mercat nacional” i ha reiterat que “el turisme nacional ens permet avançar en la desestacionalització i, en conseqüència, rendibilitzar el sector turístic a la Comunitat Valenciana”.

En esta edició de la fira, Turisme Comunitat Valenciana participa amb un expositor de 200 metres quadrats i acompanyada pels tres patronats provincials de turisme, Alacant City & Beach, Elx, Benidorm, així com de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, CV Activa i el club de producte Tour & Kids.

En concret, del Patronat de Castelló es troben presents Altura, Castelló de la Plana, Peníscola, Torreblanca, Segorbe, Orpesa, Onda i Sud de Castelló. Per part del Patronat València Turisme assistixen el Puig de Santa Maria, Gandia, Cullera, Xàtiva, Tavernes de la Valldigna, Sagunt i Meliana. I per part del Patronat de Costa Blanca assistixen Altea, Alcoi, el Campello, Guardamar del Segura, Santa Pola, Villena i Benissa.

Entre les diferents activitats que es duran a terme en l’estand de la Comunitat Valenciana, destaca l’espai de jocs Ludoteca Infantil València Turisme organitzat per Meliana i la Diputació de València. Es tracta d’un espai de joc per als més xicotets, on a més d’oferir un xicotet taller de Meliana, es realitzaran activitats variades i tematitzades de la província de València.

A més, a l’espai B-Industrial, situat també al pavelló 8, participa Costa Blanca amb un estand que acull diversos dels seus municipis i la seua oferta de turisme industrial.

En el certamen, la Comunitat Valenciana formarà part de les destinacions representades en l’activitat B-Travel Passport. Cada visitant rebrà un Passport juntament amb la seua entrada per a poder participar en un sorteig de diversos premis dels expositors col·laboradors. Hauran de passar pels estands participants, completar una prova o pregunta i, d’eixa manera, rebre un segell com a validació.

 

Galeria d'imatges