President
Falles 2024

Carlos Mazón elogia l’esforç de les comissions falleres “per mantindre les nostres tradicions i contribuir a gaudir d’unes festes de convivència”

16/03/2024
Carlos Mazón elogia l’esforç de les comissions falleres “per mantindre les nostres tradicions i contribuir a gaudir d’unes festes de convivència”
  • Destaca que amb les Falles “la Comunitat Valenciana està oberta al món i obri els seus braços a tots els visitants que venen a gaudir amb nosaltres”
  • El cap del Consell ha visitat les falles de Torrent i ha presenciat la mascletada acompanyat per les falleres majors de la localitat, les seues corts d’honor i l’alcaldessa de Torrent
Torrent.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat l’esforç de les comissions falleres “per mantindre les nostres tradicions i contribuir a gaudir d’uns dies de convivència tan excepcionals”.

Durant la seua visita a les falles de Torrent, el cap del Consell ha reconegut “el treball ben fet de les falles” i ha llançat un missatge “de proximitat, alegria i tradició” a totes les localitats de la Comunitat Valenciana que estan celebrant estes festes.

Així mateix, ha destacat Torrent com a “referència fallera” i ha subratllat que amb les Falles “la Comunitat Valenciana està oberta al món i obri els seus braços a tots els visitants que venen a gaudir amb nosaltres”.

Igualment, ha fet referència a la quantitat de pobles en el nostre territori que “senten tan a prop les seues arrels” i “hui s’han despertat amb els seus monuments, després d’una nit molt llarga treballant perquè tots puguem gaudir de les Falles”.

El president ha fet un recorregut per les falles de les comissions Plaça Sant Roc; Plaça, i Ramón y Cajal de Torrent, acompanyat pel president de la Diputació de València, Vicente Mompó, i l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.

També ha visitat l’ajuntament, on ha firmat en el llibre d’honor i ha assistit a la mascletada junt amb les falleres majors de Torrent, María Peris i Vega Román, i les seues corts d’honor.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón