President
Falles 2024

Carlos Mazón visita les falles de Dénia

16/03/2024
Carlos Mazón visita les falles de Dénia
  • El president de la Generalitat ha recorregut diverses comissions falleres de la localitat i ha destacat “l’art, l’hospitalitat i la internacionalització” d’estes festes
Dénia.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat diverses comissions falleres de Dénia acompanyat per les falleres majors Mar Moncho i Candela Marco, les seues corts d’honor i l’alcalde de la localitat, Vicent Grimalt.

Durant la seua visita, el cap del Consell ha destacat “l’art, l’hospitalitat i la internacionalització” d’estes festes. En este sentit, s’ha referit a l’‘avió faller’ que rebrà demà amb “els fills i els nets d’immigrants de la Comunitat Valenciana, molts d’ells de la Marina Alta, que tornen al nostre territori una vegada a l’any per a visitar la seua terra i les seues tradicions”.

Igualment, ha fet referència a la ‘plantà’ de les falles com al “dia de la màgia on tot comença” i ha subratllat que des del punt de vista faller “Dénia simbolitza l’obertura al turisme amb una faceta cosmopolita oberta al món”.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón