Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Màrqueting en línia

Turisme llança una campanya digital que convida a disfrutar de la Comunitat Valenciana esta Setmana Santa

20/03/2024
Turisme llança una campanya digital que convida a disfrutar de la Comunitat Valenciana esta Setmana Santa
  • Amb els lemes ‘Esta Setmana Santa perseguix l’aventura’ i ‘Troba la teua aventura a la Comunitat Valenciana’ es divulguen continguts de turisme esportiu, familiar o cultural
  • La campanya estarà vigent fins al 7 d’abril i difon festes rellevants com la Setmana Santa d’Orihuela, del Cabanyal o de Sagunt, i tradicions com la Palma Blanca a Elx
  • Nuria Montes assenyala que “ens enfrontem amb optimisme a la primera gran onada vacacional de 2024”, i apunta a “una previsió de rècord d’ocupació, seguint la tendència creixent dels últims mesos”

 

Turisme Comunitat Valenciana ha preparat el seu ecosistema digital per a convidar el públic nacional i autonòmic a descobrir destinacions i plans per a totes les edats a la Comunitat Valenciana de cara a la Setmana Santa i Pasqua.

D’esta manera, Turisme, a través dels seus diferents canals digitals, ha desplegat una estratègia orientada a compartir els grans avantatges de triar la Comunitat Valenciana com a destinació per a les pròximes vacacions, que enguany s’avancen respecte a l’any anterior, i comprenen el final de març i l’inici d’abril.

Esta campanya, dirigida així al mateix mercat autonòmic i nacional, posa el focus en el turisme experiencial, tenint en compte diferents perfils de viatgers com ara famílies, grups d’amics, o aficionats a la cultura o a l’esport.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que “després dels bons resultats turístics collits en Falles, ens enfrontem amb optimisme a la primera gran onada vacacional de 2024 a escala nacional, la Setmana Santa”.

En este sentit, ha argumentat que la Generalitat desplega els seus recursos per a difondre i promocionar la Comunitat Valenciana i la seua ‘actitud Mediterrània’, amb l’objectiu de dinamitzar i fidelitzar l’arribada de visitants durant estes dates.

“Divulgarem totes les propostes de valor, tant d’interior com de sol i platja, experiències turístiques que evoquen singularitat, a més de tradicions i festes d’interés turístic que enriquixen i enamoren”, ha apuntat Montes.

Segons la titular de Turisme, “esta campanya, que finalitzarà el pròxim 7 d’abril, permet mostrar el nostre costat més autèntic”. A més, la consellera ha convidat a disfrutar de les múltiples opcions que la Comunitat Valenciana oferix durant esta Setmana Santa, que “sens dubte i, seguint la tendència creixent dels últims mesos, es preveu que torne a marcar un nou rècord d’ocupació turística”, ha postil·lat.

Una campanya que inspira experiències

Esta campanya digital, i amb els lemes ‘Esta Setmana Santa perseguix l’aventura’ i ‘Troba la teua aventura a la Comunitat Valenciana’, difon diferents continguts en el seu videoblog, en la seua agenda d’esdeveniments i en la secció ‘Inspira’t’, que conviden a participar en múltiples vivències o a descobrir destinacions de tota classe, rutes senderistes, monuments, tradicions, paratges naturals i molt més.

Així mateix, es compartixen en l’agenda diverses celebracions de Setmana Santa d’especial rellevància turística, com les d’Orihuela, el barri del Cabanyal  a València o Sagunt, entre altres. A més, es realitza una àmplia oferta de cites culturals, així com plans per a fer amb xiquets.

Els perfils en xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana es convertixen en un vehicle de difusió d’estes propostes, amb reportatges creats expressament per a donar a conéixer tradicions com la de la Palma Blanca a Elx o l’elaboració dels pans socarrats. Estes publicacions van acompanyades de l’etiqueta #SemanaSanta24 juntament amb el general #ActitudMediterránea.

A més, estes accions es complementen amb l’enviament especial de dos butlletins o newsletters per al mercat nacional i autonòmic, respectivament, amb idees que inspiren escapades a Castelló, València o Alacant durant estos dies festius de març i abril.

 

Galeria d'imatges