Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

La directora general de Formació Professional assistix a la V Fira d’Ocupació i Formació de la zona nord d’Alacant

21/03/2024
La directora general de Formació Professional assistix a la V Fira d’Ocupació i Formació de la zona nord d’Alacant
  • Han assistit més de 400 alumnes i professors per a conéixer l’oferta formativa d’FP a Alacant

La directora general de Formació Professional, Marta Armendia, ha assistit a la V Fira d’Ocupació i Formació, en la qual han participat diversos centenars de jóvens estudiants d’instituts de l’entorn de la zona nord d’Alacant i altres 25 entitats relacionades amb l’ocupació i joventut.

La directora general d’FP ha donat suport a esta iniciativa i ha animat a tots a informar-se sobre la Formació Professional, “ja que és la millor alternativa per a tots els que vulguen accedir a una ocupació de qualitat, de manera més o menys immediata”.

A la jornada, que s’ha organitzat per a donar a conéixer l’oferta formativa d’FP d’Alacant, han assistit més de 400 alumnes i professors on han visitat els estands dels IES Virgen del Remedio, Las Lomas, Leonardo Da Vinci, Gran Vía, Cavanilles i Figueras Pacheco, així com el CIPFP Marítimo Pesquero.

En els estands els alumnes han informat sobre què aprenen i com en FP. A més, han fet tallers sobre diferents treballs, com ara reparació de xapa d’un vehicle o d’animació sociocultural.

 

Galeria d'imatges