Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Programa termalisme

Susana Camarero es reunix amb l’Associació Valenciana de Balnearis per a abordar la col·laboració en el Programa de termalisme

22/03/2024
Susana Camarero es reunix amb l’Associació Valenciana de Balnearis per a abordar la col·laboració en el Programa de termalisme
  • La vicepresidenta segona s’ha reunit amb el president de l’associació, Miguel Ángel Fernández Torán

La vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha mantingut una trobada amb el president de l’Associació Valenciana de Balnearis, Miguel Ángel Fernández Torán, per a abordar la col·laboració en el desenvolupament del Programa de termalisme valencià de la Generalitat.

Durant la reunió, s’han tractat algunes qüestions del programa que anualment convoca la Conselleria per a les persones majors de la Comunitat Valenciana.

El Programa de termalisme valencià s'emmarca entre les polítiques d’envelliment actiu de la Generalitat per a millorar la salut i prevenció de la dependència, impulsant hàbits de vida saludables i contribuint a millorar la qualitat de vida d’este col·lectiu.

A la trobada d’este divendres han assistit també el secretari autonòmic de Família i Servicis Socials, Ignacio Grande, i el secretari de l’Associació Valenciana de Balnearis, Vicente Caballer.

Galeria d'imatges