Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La Conselleria d’Innovació reivindica l’artesania local de l’Olleria com a reclam turístic

26/03/2024
La Conselleria d’Innovació reivindica l’artesania local de l’Olleria com a reclam turístic
  • Turisme col·labora amb l’Olleria per a potenciar l’atractiu turístic, comercial i artesà del municipi

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme reivindica l’artesania local de l’Olleria com a reclam turístic. Es tracta d’una de les propostes sorgides de la reunió de la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, i la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Maribel Sáez, amb l’alcalde d’esta localitat, Ramón Vidal.

Durant la trobada, s’han abordat temes relacionats amb l’activitat turística del municipi, i les dos administracions s’han compromés a col·laborar per a impulsar l’atractiu turístic, comercial i artesà de l’Olleria.

Cristina Moreno ha assenyalat que en la visita ha pogut conéixer de primera mà “quines necessitats té el municipi” per a, d’esta manera, poder iniciar una col·laboració des de Turisme Comunitat Valenciana amb l’Ajuntament de l’Olleria en el desenvolupament del turisme de la localitat.

A més, Moreno ha incidit en què el municipi “té molt de patrimoni, a més de la cultura del vidre”, i ha apostat per impulsar l’artesania del vidre “com un atractiu i referent de la localitat, perquè siga un pol d’atracció per al turisme”.

La directora general de Comerç, Artesania i Consum, Maribel Sáez, ha ressaltat el compromís del Consell per “reivindicar l’artesania dels municipis de la Comunitat Valenciana”. Així mateix, ha remarcat que l’Olleria “és ben coneguda pel vidre” i ha animat a visitar la localitat per a disfrutar dels seus museus i la seua artesania.

Sáez també ha destacat que des de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme “pensem que l’artesania i el turisme han d’anar de bracet perquè els artesans són els millors ambaixadors de la Comunitat Valenciana”.

Per la seua part, l’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, ha agraït la visita de les representants del Consell i ha recordat que “som un poble industrial, emprenedor i ens fa falta impulsar la part turística”.

La secretària autonòmica de Turisme i la directora general de Comerç, Artesania i Consum, han visitat la Casa Santonja, a més del museu del vidre, per a conéixer les diferents propostes turístiques de la localitat.

 

Galeria d'imatges