President
Noves connexions

Carlos Mazón: “Les noves rutes aèries amb Berlín i Milà consoliden l’aeroport de Castelló com a infraestructura clau de la Comunitat”

31/03/2024
Amb motiu del vol inaugural de les dos rutes, els avions procedents de Berlín i Milà han sigut rebuts amb el tradicional arc d’aigua traçat des de ...
  • El president de la Generalitat assenyala que amb estes noves línies “estem més prop d’aconseguir el mig milió de passatgers a l’aeroport de Castelló esta legislatura”
  • Destaca que a més de l’ampliació de l’oferta es reforcen les ja existents, com ara Londres o Bucarest, i es recupera la connexió amb Roma
  • Valora l’eliminació de la taxa turística “perquè els turistes no es pensen dos vegades si volen vindre a conéixer la Comunitat Valenciana”
Castelló.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat que les noves línies aèries amb Berlín i Milà que s’incorporen des d’este diumenge “consoliden l’aeroport de Castelló com a infraestructura clau de la Comunitat”.

El cap del Consell ha destacat que amb estes connexions “estem més prop d’aconseguir el mig milió de passatgers esta legislatura”, al mateix temps que ha recalcat que “obrin la porta a nous mercats emissors com el nord d’Itàlia i la capital d’Alemanya”.

El cap del Consell ha manifestat que l’interés de les aerolínies per ampliar la seua oferta a la Comunitat Valenciana és “un clar indicador de com som d’atractius i de la qualitat del producte que oferim”, i ha valorat l’eliminació de la taxa turística en el nostre territori “perquè els turistes no es pensen dos vegades si volen vindre a conéixer la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha insistit en la importància del sector turístic per a impulsar el desenvolupament econòmic i social de la Comunitat. Per això, ha reclamat l’ampliació de l’aeroport d’Alacant-Elx - Miguel Hernández, així com el de Manises, per a “competir en igualtat de condicions que altres autonomies i no frenar el creixement turístic de la nostra terra”.

Les dos noves línies aèries de l’aeroport de Castelló, operades per Ryanair i que marquen l’inici de la temporada estival, disposen de dos freqüències setmanals durant tota la temporada d’estiu, que comprén de finals de març a la fi d’octubre.

Noves connexions

El president ha manifestat el compromís de la Generalitat amb la millora de la connectivitat aèria de Castelló i a seguir potenciat el seu aeroport en els principals mercats turístics per a la Comunitat.

En este sentit, ha assenyalat que la ruta de Londres a l’abril duplica la seua oferta de vols i passa de dos a quatre freqüències setmanals. També a partir d’abril es reforça la connexió amb Bucarest, amb un tercer vol setmanal, i es recupera la de Roma. A més, l’oferta de vols s’ampliarà al juny amb la posada en marxa de les rutes de Porto i Bilbao i es mantenen vigents les connexions amb Brussel·les, Düsseldorf i Madrid.

D’altra banda, cal recordar que Aerocas ha licitat una campanya de posicionament per a captar una nova ruta nacional en este 2024, que haurà d’enllaçar amb Sevilla, Astúries o Galícia. Així mateix, l’aeroport ha adjudicat dos noves rutes a París i Stuttgart, que operaran a partir de 2026.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats