President
Trobada institucional

Carlos Mazón s’ha reunit amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie

02/04/2024
Carlos Mazón s’ha reunit amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie
  • La trobada té com a objectiu reforçar els vincles entre la Comunitat Valenciana i la prefectura de Mie, amb la qual està agermanada des de 1992 

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’ha reunit amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie encapçalada per Yoshimi Fujita, president del Subcomité de Relacions Internacionals entre Espanya-Japó i responsable de l’àrea d’Agricultura i Alimentació, així com amb representants parlamentaris i membres electes per diferents circumscripcions.

Durant la trobada, a la qual també ha assistit el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, s’ha posat en relleu la intenció de reforçar els vincles entre la Comunitat Valenciana i la prefectura de Mie, amb la qual està agermanada des de 1992.

L’acord d’agermanament té com a objectiu desenvolupar projectes a favor de la conservació del medi ambient així com establir acords econòmics i intercanvis entre universitats.

La Comunitat Valenciana és una de les principals comunitats autònomes que exporten al Japó i exporta fonamentalment productes ceràmics, automòbils, confecció i calçat.

 

Galeria d'imatges