Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Institut de les Dones

El Consell insta el Govern central a millorar els temps en la convocatòria del Pla Corresponsables i donar suport al lideratge i emprenedoria femenina en la Trobada amb els Organismes d’Igualtat

04/04/2024
El Consell insta el Govern central a millorar els temps en la convocatòria del Pla Corresponsables i donar suport al lideratge i emprenedoria ...
  • La directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones ha estat present en la reunió en la qual s’han tractat possibles àrees futures de col·laboració i s’han posat en comú les línies de treball per a enguany
  • Ha assegurat que “s’ha de treballar de manera transversal i amb la implicació tant de les dones com dels hòmens”

 

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge ha instat el Govern central a millorar els temps en la convocatòria del Pla Corresponsables i donar suport al lideratge i emprenedoria femenina en la Trobada amb els Organismes d’Igualtat de les Comunitats Autònomes, convocada pel Ministeri.

Així ho ha comunicat la directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones, Davinia Bono, durant la reunió de directores d’organismes d’igualtat en la qual s’han tractat també possibles àrees futures de col·laboració i s’han posat en comú les línies de treball previstes per a enguany.

Davinia Bono ha persistit en la necessitat de millorar els temps en la convocatòria del Pla Corresponsals, ja que “es tracta d’una part destacada de la Direcció General, dirigida al fet que les entitats locals poden dur a terme les polítiques de conciliació i corresponsabilitat en el seu territori”.

Així mateix, la directora general ha insistit a donar suport “al lideratge femení i al paper de la dona en l’àmbit rural, la flexibilitat i agilitat en l’elaboració dels plans d’igualtat tant en empreses obligades com en les que no, l’aposta per les carreres STEAM i l’emprenedoria femenina”.

Finalment, ha assegurat que la igualtat “s’ha de treballar de manera transversal i amb la implicació tant de les dones com dels hòmens”.

 

Galeria d'imatges