Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo celebra l’única cita a Espanya de la NASCAR europea

08/04/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra l’única cita a Espanya de la NASCAR europea
  • El Valencia NASCAR Fest se celebra el 13 i 14 d’abril al Circuit Ricardo Tormo
  • Tots aficionats tenen accés al pàdoc, a la cerimònia del pòdium i a la graella d’eixida

 

El Circuit Ricardo Tormo celebra els dies 13 i 14 d’abril, l’única cita a Espanya de les NASCAR Whelen Euroseries, l’edició europea del popular certamen automobilístic nord-americà.

“Drivers start your engines” indicarà el Grand Marshall abans de l’inici de cada una de les quatre carreres programades per al cap de setmana en el qual els aficionats tindran l’oportunitat de veure molt de prop pilots i cotxes.

Totes les entrades donen accés al pàdoc on, a més d’un gran nombre d’activitats, els aficionats tindran l’oportunitat de disfrutar amb la cerimònia de lliurament de premis en el pòdium obert per a tots ells. Així mateix, tots els aficionats podran entrar en la graella d’eixida i saludar els pilots minuts abans de l’inici de la carrera principal tant el dissabte com el diumenge.

Dani Briz amb Speedhouse

Un dels protagonistes del cap de setmana serà el pilot alacantí Dani Briz. El jove pilot del Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo participarà en el Club Challenge del Valencia NASCAR Fest.

Briz pilotarà el Ford Mustang número 33 en la divisió de regularitat, el Club Challenge, com el pilot de l’equip Speedhouse. “Estic molt content i emocionat de confirmar oficialment que seré pilot de Speedhouse en la temporada 2024”, ha indicat Briz sobre el seu fitxatge per l’equip francés.

 

Galeria d'imatges