Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Qualitat turística

Turisme Comunitat Valenciana organitza el I Fòrum Interdestinacions Sicted de la Comunitat Valenciana

08/04/2024
Turisme Comunitat Valenciana organitza el I Fòrum Interdestinacions Sicted de la Comunitat Valenciana
  • Es tracta d’un partit dirigit als agents i equips principals que gestionen el turisme seguint la metodologia del Sicted que es durà a terme a Gandia del 10 a l’11 d’abril
  • La secretària autonòmica de Turisme destaca la importància d’esta trobada, on els assistents “podran conéixer les novetats importants per a fomentar la sostenibilitat que incorporarà Sicted”

Turisme Comunitat Valenciana organitza a l’Hotel RH Bayren de Gandia el I Fòrum Interdestinacions Sicted de la Comunitat Valenciana dirigit als agents i equips principals que gestionen el turisme seguint la metodologia del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació.

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, que inaugurarà el Fòrum dimecres que ve, ha destacat la importància d’esta trobada, ja que Sicted “incorporarà importants novetats per a fomentar la sostenibilitat com a eix prioritari i els assistents podran conéixer millor estos pròxims canvis”.

Durant el Fòrum es farà la reunió de balanç i planificació que realitza anualment el Comité Interdestinacions Sicted de la Comunitat Valenciana, que està format per Turisme CV i les destinacions amb servicis turístics distingits per a treballar amb este sistema de qualitat.

A més, el dijous, 11 d’abril, es durà a terme una presentació dels eixos principals de l’Estratègia de sostenibilitat de turisme Comunitat Valenciana on estan convidats els alcaldes i regidors de turisme de les destinacions Sicted per a poder recollir les seues aportacions a través d’un formulari.

La secretària autonòmica de Turisme ha destacat que des de la Generalitat “aprofitem este fòrum per a donar veu a estes destinacions turístiques en l’elaboració d’este document”.

Cal assenyalar que esta participació forma part de la consulta als agents turístics que s’ha de fer per a certificar l’Estratègia de sostenibilitat segons les especificacions tècniques d’AENOR. De fet, Turisme obrirà l’Estratègia també a la participació d’altres agents com ara empreses turístiques, operadors turístics, turistes o associacions civils, entre d’altres.

Galeria d'imatges