Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La Generalitat promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en el mercat italià

06/04/2024
La Generalitat promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en el mercat italià
  • La Comunitat Valenciana participa en la Fira del Cicloturisme de Bolonya amb quatre taulells
  • La consellera Nuria Montes remarca l’aposta de Turisme per impulsar el cicloturisme, un producte que “contribuïx a la desestacionalització de l’activitat turística”

Turisme Comunitat Valenciana assistix durant este cap de setmana a la Fira del Cicloturisme que se celebra per segon any consecutiu a la ciutat de Bolonya per a promocionar l’oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i turisme, Nuria Montes, ha destacat que esta acció promocional “és una ocasió única de comercialitzar la nostra oferta cicloturística directament amb el públic potencial d’Itàlia”.

A més, ha explicat que el cicloturisme és considerat com un dels productes “amb més projecció en estos moments” i ha remarcat l’aposta de Turisme per impulsar el seu desenvolupament a la Comunitat Valenciana, ja que “contribuïx a la desestacionalització de l’activitat turística, perquè se sol desenvolupar en el nostre territori durant la temporada baixa”.

Així, la Comunitat Valenciana participa en este certamen en l’estand de Turespaña amb quatre taulells, i comptarà també amb la presència de Costa Blanca, Benidorm i València Turisme.

En la Fira del Cicloturisme de Bolonya es reunixen un gran nombre d’expositors, entre operadors i destinacions, per a donar a conéixer les seues propostes de cicloturisme. En este context, la Comunitat Valenciana promociona els diversos recursos turístics vinculats a l’oferta cicloturística, com ara vies verdes, carrils bici, rutes de BTT o ports de muntanya.

A més, en el marc d’esta fira, el divendres 5 d’abril va tindre lloc una trobada amb operadors turístics italians en el Fòrum del Cicloturisme.

Cal destacar que Itàlia és el sext mercat emissor de turistes per a la Comunitat Valenciana. En 2023 van visitar la nostra destinació un total de 555.601 turistes italians, la qual cosa suposa una quota del 5,3 %.

La Fira de Cicloturisme se celebra a Bolonya fins al 7 d’abril i suposa el lloc de trobada entre professionals del producte turístic relacionat amb la bicicleta. Una de les activitats més destacades de la fira és el Fòrum de Cicloturisme, que se celebra el primer dia de la fira, este divendres, i reunix tots els models de negoci i operadors del sector.

Galeria d'imatges