President

Carlos Mazón trasllada a l’AMPA del CEIP Rois de Corella de Gandia l’aportació del Consell de 609.000 euros per a finalitzar les obres de rehabilitació del centre

05/04/2024
Carlos Mazón trasllada a l’AMPA del CEIP Rois de Corella de Gandia l’aportació del Consell de 609.000 euros per a finalitzar les obres de ...
  • El president de la Generalitat s’ha compromés amb una representació de pares i mares d’este centre educatiu a arreglar la situació “este mes, perquè és de justícia”
Gandia.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’ha compromés amb els pares i mares del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Rois de Corella de Gandia a aportar “fons extraordinaris” del Consell este mateix mes d’abril per a finalitzar les obres de rehabilitació d’este centre educatiu, que estan paralitzades durant anys.

El cap del Consell els ha traslladat que hi ha una proposta de modificació ja realitzada per la Conselleria d’Educació per un increment de costos per valor de 609.000 euros, la quantitat requerida per a poder finalitzar esta obra d’actuació.

En la seua visita a la localitat de Gandia, el president ha atés una representació de l’AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes) que s’havia congregat a les portes de l’ajuntament per a reclamar una solució.

En este sentit, els ha comunicat que este increment es firmarà “este mateix mes, perquè és de justícia”, i s’ha compromés també a “arreglar el caos del Botànic” en matèria d’infraestructures educatives. Així, ha assenyalat que el Pla Edificant de l’anterior govern “no ha servit per a construir els centres educatius que la Comunitat Valenciana necessita”.

Galeria d'imatges