Sanitat
Servicis públics

El Consorci Hospital Provincial guanyarà 40 professionals nous amb la modificació de la relació de llocs de treball

29/04/2024
  • Estes places són les vacants de personal laboral i funcionarial sense reserva i les amortitzacions de llocs de naturalesa funcionarial sense cobrir
  • En els pròxims dies començaran a publicar-se les notes del procés d’estabilització de la plantilla

El Consorci Hospital Provincial de Castelló guanyarà 40 professionals nous amb la fi del procés de modificació de relació de llocs de treball, en compliment de la disposició addicional 38 de la Llei de pressupostos generals de la Generalitat Valenciana de 2024.

Així s’ha notificat hui als caps de servici i responsables d’unitats reunits al centre, abans de la celebració del consell de govern convocat per al dia 30 d’abril.

Estes 40 places corresponen a l’estaturització dels llocs bàsics vacants sense reserva de personal funcionarial i laboral i a l’amortització de llocs de naturalesa funcionarial i la creació de nous llocs de naturalesa estatutària. Amb l’aprovació de la modificació de relació de llocs de treball que figura en l’orde del dia del Consell de Govern, s’iniciarà el procés perquè estes places puguen ser cobertes per professionals sanitaris amb les mateixes condicions laborals que el personal de la resta de la Conselleria de Sanitat.

D’altra banda, des de la gerència s’ha informat de la posada en funcionament del programa Orion Logis, una aplicació informàtica de la gestió logística de tots els hospitals de la Comunitat Valenciana que s’havia d’haver activat a l’hospital Provincial en 2019, però ha sigut en estos últims mesos quan s’ha implantat. En este sentit, la gerència del Consorci Hospital Provincial de Castelló ha agraït a totes les persones implicades en el procés d’implantació l’esforç per aconseguir millorar de manera qualitativa esta àrea logística, dotar-la de més control i tindre les mateixes normes que la resta d’hospitals.

Procés d’estabilització d’ocupació pública

Sobre el procés d’estabilització d’ocupació que té obert el Consorci Hospital Provincial, s’ha informat que està previst que en els pròxims dies es publiquen les primeres notes del procés d’estabilització, després dels exàmens que es van realitzar en els mesos de febrer i març de 2024.

En la reunió també s’ha informat que després de la convocatòria de la Mesa General de Negociació, prèvia al Consell, algunes organitzacions sindicals no s’han presentat, per la qual cosa no s’ha pogut celebrar. D’esta manera, no s’han pogut donar a conéixer o abordar els assumptes previstos.