Sanitat

L’Hospital General de València licita les obres per a la reforma de la sala de Ginecologia

04/05/2024
L’Hospital General de València licita les obres per a la reforma de la sala de Ginecologia
  • El termini per a presentar les ofertes finalitza el pròxim 20 de maig
  • La licitació de les obres ascendix a 1.387.728 euros i el termini estimat d’execució és de 6 mesos

El Consorci Hospital General Universitari de València ha publicat en la Plataforma de Contractació la licitació de les obres per a la reforma de la sala d’hospitalització de Ginecologia per un import d’1.387.728 d’euros.

Les empreses interessades tenen de termini fins al pròxim 20 de maig per a presentar les seues ofertes i projectes seguint els criteris i requisits establits en la licitació.

El projecte consistix en la reforma integral de la sala, de 741 metres quadrats, que permetrà millorar l’espai d’hospitalització, que inclourà 4 habitacions dobles i 12 individuals, totes amb banys adaptats.

Amb esta reforma integral s’ampliarà la superfície útil, ja que s’eliminen les terrasses i eixe espai permetrà disposar de més metres quadrats per a tindre una millor distribució. El termini d’execució de les obres és de 6 mesos.

Totes les actuacions de renovació i millora de les instal·lacions de les zones destinades a l’activitat assistencial s’equiparan i adequaran a les necessitats de les pacients que pertanyen al Departament de Salut de l’Hospital General de València per a oferir-los un ambient més íntim i relaxat durant el temps que han d’estar a l’hospital.

Esta actuació també millorarà la redistribució dels llocs de treball, així com el pla funcional, i dotarà els professionals de millors condicions per a atendre les necessitats assistencials.

 

Galeria d'imatges