Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Col·laboració

Medi Ambient i la Universitat Jaume I firmen un conveni per a la realització de pràctiques formatives per a l’alumnat de 2024

06/05/2024
Medi Ambient i la Universitat Jaume I firmen un conveni per a la realització de pràctiques formatives per a l’alumnat de 2024
  • Es tracta d’un programa de cooperació educativa per a la formació de l’alumnat en dependències o centres de la Conselleria
  • Salomé Pradas destaca la importància d’esta iniciativa “que aporta experiència a l’alumnat de cara a la incorporació al món laboral”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, han firmat un conveni de cooperació per a la realització de pràctiques formatives, sense relació laboral, en dependències de la Conselleria o en centres dependents.

En este sentit, i com ha destacat Salomé Pradas, “amb esta iniciativa es donarà l’oportunitat a l’alumnat perquè combine els coneixements teòrics amb el contingut pràctic i així adquirisca experiència de cara a la incorporació al món laboral”.

Així mateix, estes pràctiques podran ser curriculars o extracurriculars i el període de duració s’ajustarà al pla d’estudis de cada titulació. A més, estaran supervisades per personal de la Conselleria, que tutoritzarà l’alumnat.

Finalment, estes pràctiques formatives tindran una dotació econòmica mensual de 600 euros. La Conselleria de Medi Ambient aportarà una quantitat màxima anual de 6.500 euros, que es destinarà al pagament dels gastos d’execució entre els quals s’inclou els pagaments a l’alumnat i els ocasionats a la Seguretat Social.

 

Galeria d'imatges