President
Jocs Paralímpics París 2024

Carlos Mazón trasllada el suport de la societat valenciana als atletes paralímpics de la Comunitat preseleccionats per a París 2024

07/05/2024
Carlos Mazón trasllada el suport de la societat valenciana als atletes paralímpics de la Comunitat preseleccionats per a París 2024
  • Destaca el referent que suposen per a alacantins, valencians i castellonencs perquè “demostreu el que significa la superació”
  • Recorda les desgravacions fiscals implantades a la Comunitat per a la pràctica esportiva
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha traslladat el suport de la societat valenciana als atletes de la Comunitat Valenciana preseleccionats per a competir en els pròxims Jocs Paralímpics de París 2024.

Mazón ha manifestat l’orgull que sent la Comunitat Valenciana “per la delegació que s’està acabant de conformar” i ha destacat que els atletes paralímpics suposen un referent per a alacantins, valencians i castellonencs perquè “demostreu el que significa la superació” perquè “uns altres puguen seguir eixe camí”.

Així mateix, Mazón ha assenyalat que “la societat sap de la vostra dedicació, del vostre compromís, i està disposada a seguir-vos i sentir com a propis els vostres resultats”.

El president també ha recordat les desgravacions fiscals implantades a la Comunitat per a la pràctica esportiva.

Un acte al qual també han assistit la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero i el president de la Diputació de València, Vicent Mompó.

Jocs Paralímpics París 2024

Els Jocs Paralímpics es disputaran a París este estiu i comptaran amb la participació de 140 esportistes espanyols, 125 d’ells amb discapacitat i 15 de suport. Actualment, 22 atletes paralímpics de la Comunitat es troben seleccionats o en fase de preselecció per a competir en els Jocs, 11 dies de competició en els quals es disputaran 549 esdeveniments amb medalla en els 22 esports que formen part del programa paralímpic.

De la Comunitat Valenciana estan preseleccionats Enrique Alhambra Mollar, David Julián Levecq, José Antonio Marí, Eva Coronado, Ariadna Edo, Sergio Salvador Martos i Leyre Ortí en natació; Héctor Cabrera, Iván José Cano, Nagore Folgado i el seu atleta de suport Javier Zaplana, Kim Lopez, Miriam Martínez i Joan Sirera, en atletisme.

Així mateix, participaran Ricardo Ten, Maurice Far Eckhard i Christian Venge en ciclisme; Héctor Catalá en triatló, Javier García en rem, M. Dolores Ochoa en tenis i Lucia Ramo en bàsquet femení.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos mazón