President
Sistema financer

Carlos Mazón: “L’opa sobre Banc Sabadell és una operació que destruïx valor, treball, territori i competència”

09/05/2024
  • El president de la Generalitat ha manifestat el seu “absolut” rebuig a l’opa presentada per BBVA sobre el 100 % del Banc Sabadell en considerar-la com una operació “en contra d’Alacant, de la Comunitat Valenciana i del consumidor”
  • Fa una crida a la societat i a la unitat del nostre territori per a “reaccionar en conseqüència i aconseguir entre tots que esta operació no culmine”

 

València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha manifestat el seu “absolut” rebuig a l’oferta pública d’adquisició (OPA) hostil sobre el 100 % de les accions del Banc Sabadell feta per BBVA en considerar-la com “una operació que destruïx valor, treball, territori i competència”.

En este sentit, ha assenyalat que “va en contra de la província d’Alacant, de la Comunitat Valenciana i del consumidor”.

Així mateix, ha destacat que esta opa “no té cap sentit, no aporta res nou” i ha criticat “la supèrbia” mostrada pel BBVA, la qual cosa ha qualificat “d’absolutament intolerable”.

El cap del Consell ha fet una crida a la unitat de tota la societat de la Comunitat Valenciana perquè “reaccione en conseqüència i aconseguir entre tots que esta operació no culmine”.
 

 

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón