Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita Vilafranca i Castellfort

09/05/2024
La delegada del Consell a Castelló visita Vilafranca i Castellfort
  • Susana Fabregat s’ha reunit amb els alcaldes d’estes dos localitats de la comarca dels Ports

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Vilafranca i Castellfort, a la comarca dels Ports, per a conéixer les necessitats dels dos municipis.

En primer lloc, Susana Fabregat ha mantingut una sessió de treball amb l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, i amb membres de la corporació municipal. En la reunió s’han abordat assumptes en matèria d’ocupació, educació i subministrament d’aigua, entre altres. La delegada del Consell a Castelló ha subratllat que “des del minut zero el Consell s’ha preocupat per les necessitats dels municipis de la província de Castelló”.

A més, ha afegit que esta sèrie de trobades de treball “són fonamentals per a conéixer les inquietuds locals amb la voluntat de solucionar els problemes que es plantegen”.

Susana Fabregat també ha visitat la localitat de Castellfort, de 188 habitants. Després de reunir-se amb l’alcalde del municipi, Juan Manuel Segura, i part de la corporació municipal, Fabregat ha destacat la importància de la cooperació entre les diferents administracions, perquè “han d’anar juntes en assumptes troncals”. A més, ha recalcat que “donar veu als xicotets municipis de la província és un dels compromisos del Consell que presidix Carlos Mazón”.

Les dos trobades de treball s’emmarquen en la ronda de contactes que la delegada del Consell a Castelló està mantenint amb els 135 municipis de la província de Castelló.

 

Galeria d'imatges