Presidència
Dia d’Europa

La Generalitat convoca les beques per a fer estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa durant el curs 2024-2025

09/05/2024
La Generalitat convoca les beques per a fer estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa durant el curs 2024-2025
  • La duració de les beques és de 10 mesos i el termini de sol·licitud, 15 dies a partir del 9 de maig
  • Les beques tenen una dotació de 54.000 euros per a sufragar gastos de matrícula, allotjament i manutenció 
  • L’objectiu és ajudar els jóvens valencians a ocupar llocs de rellevància en estaments europeus
València.

La Generalitat ha convocat dos beques per a la realització d’estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa durant el curs 2024-2025, tal com publica el DOGV.

Les beques tenen una dotació de 54.000 euros per a sufragar gastos de matrícula, allotjament i manutenció dels jóvens que faran els seus estudis durant deu mesos als campus del Col·legi d’Europa a la ciutat belga de Bruges i a la ciutat polonesa de Natolín.

L’objectiu de la Generalitat, amb estes beques, és ajudar els jóvens valencians a ocupar llocs de rellevància en estaments europeus.

Els candidats disposen d’un termini de 15 dies per a presentar la seua sol·licitud, des del 9 de maig, coincidint amb la celebració del Dia d’Europa. Les candidatures es presenten davant la Presidència de la Generalitat únicament per via telemàtica, a través del model normalitzat que està accessible en la seu electrònica de la Generalitat <https://sede.gva.es>.

Els requisits per a optar a les beques, segons establixen les bases reguladores d’esta convocatòria són, entre altres, tindre nacionalitat espanyola o de qualsevol altre país de la Unió Europea; ser residents o haver fet estudis en un centre universitari de la Comunitat Valenciana; haver sigut preseleccionat per al programa objecte de les beques pel Col·legi Europa.

Col·legi d’Europa

El Col·legi d’Europa, creat en 1949 per iniciativa del Congrés de la Haia és l’institut de postgrau d’estudis europeus més antic i prestigiós. Els seus programes d’estudis destaquen per la seua qualitat i varietat i són prestigiosos en tot el món.

La seua idea fundacional va ser establir una institució en la qual les persones graduades universitàries dels diferents països europeus estudiaren les seues carreres relacionades amb la cooperació i la integració europees.

 

Galeria d'imatges