Presidència
Presidència

La delegada del Consell participa en els actes del Dia d’Europa a Alacant i Torrevieja

10/05/2024
La delegada del Consell participa en els actes del Dia d’Europa a Alacant i Torrevieja
  • Agustina Esteve destaca el caràcter obert de la província i la riquesa que aporten els ciutadans europeus en el nostre territori

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, ha participat en els actes que amb motiu del Dia d’Europa ha organitzat la Diputació Provincial d’Alacant i l’Ajuntament de Torrevieja.

Als jardins de la Diputació, Esteve ha assistit a l’hissat de la bandera de la Unió Europea i a continuació, juntament amb els diputats i autoritats provincials i autonòmiques, s’ha desplaçat al Saló de Plens, on s’ha desenvolupat l’acte oficial.

A més, la delegada del Consell també ha participat en la gala del Dia d’Europa organitzada per l’Ajuntament de Torrevieja a l’Auditori Internacional.

En la seua intervenció, Agustina Esteve ha destacat “la diversitat i la riquesa cultural” que els ciutadans europeus aporten a la localitat, que inclou 122 nacionalitats diferents, en la qual el 32 % dels veïns són ciutadans de diferents països europeus. “Cada un de vosaltres ha portat un trosset de la seua llar a esta terra, enriquint-nos amb les vostres tradicions, diferents idiomes i les vostres maneres d’entendre la vida. Torrevieja és, i sempre serà, una ciutat oberta per a tots”, ha destacat Esteve.

“La convivència a Torrevieja és un exemple brillant de com la diversitat beneficia a tots. Aprenem els uns dels altres, creixem junts i construïm una societat més forta i unida. Celebrem hui no solament la nostra identitat europea, sinó també l’esperit d’inclusió i la solidaritat que fan de Torrevieja un lloc especial en el món”, ha afirmat la delegada del Consell.

 

Galeria d'imatges