President
Mobilitat

Carlos Mazón: “L’estació central d’Alacant per fi serà una realitat”

12/05/2024
Carlos Mazón: “L’estació central d’Alacant per fi serà una realitat”
  • Destaca l’esforç del Consell amb les negociacions amb el Govern central per a aconseguir la cessió dels terrenys necessaris per a este projecte i subratlla que “es quedaran a la Comunitat Valenciana”
  • Recalca la inversió de 135 milions d’euros perquè els ciutadans “tinguen un TRAM com es mereixen”
  • El president de la Generalitat reitera el compromís del Govern Valencià amb una mobilitat sostenible i un transport públic de qualitat
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha subratllat que l’estació central del TRAM d’Alacant “per fi serà una realitat”, després de conéixer-se que el Govern central haja donat el vistiplau a la cessió dels terrenys necessaris per a executar esta infraestructura a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Per a Carlos Mazón es tracta “d’un moment molt important per a tots després de molts anys amb este tema bloquejat”, i ha destacat l’esforç del Consell amb les negociacions amb el Govern central per a aconseguir la cessió dels terrenys.

A més, ha subratllat que el Govern autonòmic mantindrà la propietat d’estos terrenys després dels anys de cessió. Així, ha afirmat que “estos terrenys es quedaran a la Comunitat Valenciana, de tal manera que hi haurà estació intermodal, hi haurà estació central”.

Igualment, ha fet referència a la inversió 135 milions d’euros del projecte de la futura estació central del TRAM d’Alacant i ha assenyalat que “contribuiran a impulsar la mobilitat de tota la província, perquè els ciutadans puguen tindre d’una vegada per sempre el TRAM que es mereixen”. Així mateix, ha indicat que el full de ruta és que es puguen iniciar les obres després de l’estiu.

De la mateixa manera, ha reiterat el compromís del Govern Valencià amb una mobilitat sostenible i un transport públic de qualitat.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

El president de la Generalitat, Carlos Mazón