President

Carlos Mazón assistix a la missa d’Infants amb motiu de la celebració de la festa de la Mare de Déu dels Desemparats

12/05/2024
Carlos Mazón assistix a la missa d’Infants amb motiu de la celebració de la festa de la Mare de Déu dels Desemparats
  • El president de la Generalitat ha valorat un dels actes més multitudinaris i emotius en honor a la ‘Geperudeta’, patrona de la ciutat de València
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la missa d’Infants amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats.

El cap del Consell ha valorat un dels actes més multitudinaris i emotius en honor a la ‘Geperudeta’, patrona de la ciutat de València. En este sentit, s’ha referit a la jornada de hui com “un dia molt especial en el qual València es vist de gala i sent com a poques vegades la seua mare de Déu, amb eixe clima de convivència que tant ens agrada als valencians”.

Després de la missa d’Infants, que enguany en commemora el centenari i en la qual el president ha estat acompanyat per l’alcaldessa de València, María José Catalá, i altres membres del Consell, entre altres autoritats, Carlos Mazón ha presenciat el tradicional trasllat de la Mare de Déu des de la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats fins a la catedral de València.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

El president de la Generalitat, Carlos Mazón