Agricultura, Ramaderia i Pesca
TRobada

Aguirre destaca el treball de les oficines comarcals agràries en la seua relació amb els agricultors i ramaders

14/05/2024
Aguirre destaca el treball de les oficines comarcals agràries en la seua relació amb els agricultors i ramaders
  • El conseller d’Agricultura participa en la Trobada de Directors d’Oficines Comarcals Agràries (OCA) de la Conselleria d’Agricultura

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, ha destacat el treball que duen a terme les oficines comarcals agràries (OCA) en la seua relació amb els agricultors i ramaders de la Comunitat Valenciana.

Durant la seua intervenció en la Trobada de Directors d’Oficines Comarcals Agràries de la Conselleria, que ha tingut lloc a Segorbe, José Luis Aguirre ha agraït als treballadors de les OCA la seua labor en un context normatiu de creixent complexitat.

A més, Aguirre ha afegit que este fòrum representa una oportunitat idònia per a reflexionar sobre l’evolució d’estes oficines al llarg del temps, així com reconeix la necessitat d’adaptació als nous desafiaments i demandes del sector.

En este sentit, el conseller ha indicat que “un dels objectius d’este equip de Govern és la simplificació administrativa, i pensem que hi ha maneres en les quals les dos parts, administració i administrats, puguem relacionar-nos d’una manera més senzilla per a tots; és a dir, reduir la càrrega burocràtica ens ha de simplificar el treball, i en eixa línia volem treballar també en les OCA”.

Durant esta jornada de treball, José Luis Aguirre, ha estat acompanyat pel vicesecretari, Juan Martínez, i pel director general de Desenvolupament Rural, Francisco J. Benito.

La Conselleria d’Agricultura disposa de 35 oficines comarcals agràries (OCA) i set unitats territorials distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana. En estes es presten funcions d’informació i assistència als agricultors, de formació i capacitació, així com de tramitació d’expedients.

 

Galeria d'imatges