Presidència
Hidrogen Verd Comunitat Valenciana

Generalitat i BP España mantenen una trobada per a avançar en l’acord d’intencions per al desenvolupament del clúster de l’hidrogen (HyVal)

14/05/2024
Generalitat i BP España mantenen una trobada per a avançar en l’acord d’intencions per al desenvolupament del clúster de l’hidrogen (HyVal)
  • Esta reunió s’emmarca en el compromís del Consell de prioritzar un projecte estratègic d’hidrogen verd per a la Comunitat Valenciana
València.

La Generalitat i BP España han mantingut una reunió de treball per a continuar avançant en l’acord d’intencions entre el Consell i la companyia energètica per al desenvolupament del clúster de l’hidrogen de la Comunitat Valenciana (HyVal).

En esta reunió de la comissió Generalitat-BP España han participat representants de diferents conselleries, BP España, l’Ajuntament de Castelló i l’Autoritat Portuària de Castelló. En la trobada s’ha abordat, entre altres temes, la creació de grups de treball en àrees com ocupació i formació, urbanisme i medi ambient, logística i transport o captació d’ajudes.

Esta reunió forma part del compromís del president de la Generalitat, Carlos Mazón, de prioritzar un projecte estratègic d’hidrogen verd per al nostre territori. El cap del Consell i el president de BP España, Andrés Guevara, van segellar la setmana passada l’acord d’intencions entre la Generalitat i la companyia energètica.

 

Galeria d'imatges