Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció turística

La Comunitat Valenciana ultima l’acollida de la major trobada d’operadors turístics de golf en 2027

15/05/2024
La Comunitat Valenciana ultima l’acollida de la major trobada d’operadors turístics de golf en 2027
  • La consellera Nuria Montes ha assistit a la fira IAGTO European Convention 2024 que se celebra a Màlaga, on ha mantingut una reunió amb el president, Peter Walton
  • Subratlla que el golf “és un producte que creix a unes velocitats de més de dos dígits” i destaca el seu caràcter desestacionalitzador i l’efecte d’arrossegament que té per a altres sectors

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha anunciat que la Comunitat Valenciana està ultimant l’acollida del major congrés d’operadors turístics de golf en 2027.

Així ho ha comunicat Nuria Montes després de la reunió que ha mantingut amb el president de l’associació internacional d’operadors turístics de golf, IAGTO, Peter Walton en la fira IAGTO European Convention 2024 que se celebra estos dies Màlaga, on es donen cita els més importants operadors turístics i agències de viatge especialitzats en este producte.

Durant la trobada, ha traslladat al president de IAGTO el treball que s’ha fet a la Comunitat Valenciana amb la intenció de “poder celebrar en la nostra destinació esta convenció en una de les edicions dels pròxims anys”, i ha remarcat que “creiem que tenim molt avançades estes converses i esperem tindre bones notícies a curt termini”.

En este context, ha subratllat la importància del golf per al turisme de la Comunitat Valenciana, ja que, segons ha assenyalat, “és un producte que creix a unes velocitats de més de dos dígits” i ha destacat “el seu caràcter desestacionalitzador” i el gasto turístic que genera, a més de l’efecte d’arrossegament per a altres sectors.

“De fet, els estudis demostren que només un de cada huit euros que es gasta un turista de golf es queda en el producte golf, la resta van a tota l’oferta complementària de restauració, al consum, o als hotels, per la qual cosa el benefici generalitzat és molt important”, ha afegit.

La titular de Turisme també ha afirmat que “el turisme de golf té una especial vinculació amb el mercat americà, on més de 40 milions de persones juguen a este esport i trien la seua destinació de vacacions per a poder continuar practicant esta disciplina esportiva”.

Fira IAGTO European Convention 2024

La reunió de la consellera amb el president de IAGTO s’ha celebrat a Màlaga, on Turisme Comunitat Valenciana assistix per a promocionar la destinació Comunitat Valenciana entre els més importants operadors turístics i agències de viatge especialitzats en este producte.

Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana han programat durant la convenció una agenda de més de 30 cites amb altres tants operadors turístics i agents de viatge especialitzats en el producte golf.

L’objectiu és reforçar la promoció de la Comunitat Valenciana com a destinació de golf, i afermar-la entre els operadors que ja l’oferixen als seus clients, així com atraure aquells que encara no treballen amb la nostra regió. Estos agents procedixen dels principals mercats emissors de tot el món i són membres acreditats de l’associació IAGTO.

 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Consellera Nuria Montes