President
Lideremos CV

Carlos Mazón: “Treballem per a atraure-hi talent, captar noves inversions i demostrar que la Comunitat Valenciana és una comunitat líder a Espanya”

15/05/2024
Carlos Mazón: “Treballem per a atraure-hi talent, captar noves inversions i demostrar que la Comunitat Valenciana és una comunitat líder a Espanya”
  • El president de la Generalitat ha clausurat la presentació de Lideremos Comunitat Valenciana
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat que “estem treballant per a atraure-hi talent, captar noves inversions i demostrar que la Comunitat Valenciana és una comunitat líder a Espanya”. Així s’ha manifestat durant la clausura de la presentació de Lideremos Comunitat Valenciana.

Lideremos és una llançadora del talent i lideratge formada per jóvens que impulsen i potencien lleis amb perspectiva jove. Actualment estan treballant en dos grans temes: reduir la burocràcia a l’hora emprendre i millorar la legislació en matèria de salut mental.

Durant la seua intervenció, el cap del Consell ha recordat que ens trobem en un moment “on l’emprenedoria és fonamental per al nostre creixement econòmic”, per la qual cosa la Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Pla Simplifica per a “convertir-nos en una terra més oberta i dinàmica, i demostrar que menys administració pot suposar més a tota la societat”.

Així mateix, el president ha reiterat que una altra de les preocupacions del Consell és la salut mental, perquè “en un món cada vegada més complex i demandant” és fonamental “promoure una sanitat de qualitat que atenga els problemes que afecten els nostres ciutadans”. És per això que la Generalitat ha posat en marxa el Pla de salut mental i addiccions 2024-2027, que “proporcionarà recursos i un suport vital per a aquells que lluiten contra una de les batalles més complicades”.


Carlos Mazón ha agraït als membres de Lideremos la seua decisió de “llaurar-vos el futur i la responsabilitat que això implica”, i la seua dedicació a “pensar en comú i aportar un poc del vostre grandíssim talent a coses que poden ser bones per a tots”.

Galeria d'imatges