President
Teixit empresarial

Carlos Mazón manté una trobada amb el president de la Federació d’Associacions de Jóvens Empresaris de la Província d’Alacant

17/05/2024
Carlos Mazón manté una trobada amb el president de la Federació d’Associacions de Jóvens Empresaris de la Província d’Alacant
  • El president de la Generalitat li ha traslladat les últimes mesures posades en marxa pel Consell, com la rebaixa de la pressió fiscal i el Pla Simplifica, per a impulsar la creació d’ocupació
Alicante.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’ha reunit amb el president de la Federació d’Associacions de Jóvens Empresaris de la Província d’Alacant (Jovempa), Alfonso Calero.

Durant la reunió, el cap del Consell li ha traslladat les últimes mesures de la Generalitat com la rebaixa d’impostos i s’ha compromés a continuar fent-ho perquè “venim de ser la Comunitat amb més pressió fiscal d’Espanya”.

Igualment, ha destacat el Pla Simplifica per a eliminar la burocràcia i agilitzar la posada en marxa d’iniciatives empresarials per a fomentar la creació d’ocupació.

Carlos Mazón ha destacat la labor que du a terme Jovempa a la província d’Alacant i en tota la Comunitat Valenciana, així com “reivindicar la figura de l’emprenedor davant les administracions públiques”.

La trobada, en la qual també ha participat el president de Jovempa Alacant, Arturo Albaladejo, s’emmarca en la ronda de contactes que el cap del Consell manté amb representants empresarials de la Comunitat Valenciana.

 

Galeria d'imatges