Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
‘Les Arts és Flamenco’

Les Arts clausura el seu cicle flamenc amb el cant pur de José de la Tomasa

18/05/2024
Les Arts clausura el seu cicle flamenc amb el cant pur de José de la Tomasa
  • El Teatre Martín i Soler acull una de les exclusives actuacions del cantaor sevillà, la veu per excel·lència del cant flamenc en l’actualitat 
  • Les entrades per a l’últim concert de ‘Les Arts és Flamenco’ tenen un preu únic de 30 euros

El Palau de les Arts Reina Sofia tanca el seu cicle de flamenc divendres que ve, 31 de maig, amb el concert del mestre José de la Tomasa, al Teatre Martín i Soler a les 19.30 hores.

Provinent d’una gran saga d’artistes, el fill de Pies de Plomo i La Tomasa és considerat com la veu per excel·lència del cant flamenc en l’actualitat, a més d’un mestre indiscutible per a l’afició més exquisida del flamenc.

Amb un estil pur i autèntic, la seua interpretació s’ha caracteritzat per una profunda connexió amb les arrels del cante i l’ha portat a conquistar el cor dels aficionats al flamenc, que l’han consagrat com un dels grans exponents del gènere.

El cantaor sevillà destaca per ser autor de moltes de les seues lletres i per la destresa de la seua veu purament flamenca en una àmplia varietat d’estils; és especialment conegut per les seues saetes, en les quals és capaç d’imprimir un quejío i un tremolor de sabor antic.

El seu indiscutible talent i el nom que s’ha forjat al llarg dels 50 anys de carrera fan que cada actuació de José de la Tomasa siga un esdeveniment únic i poc habitual, per la qual cosa esta es convertix en una de les cites més exclusives del panorama flamenc a Espanya.

Les Arts recorda que les localitats per a l’actuació de José de la Tomasa en l’últim concert de la temporada de flamenc tenen un preu únic de 30 euros.

Galeria d'imatges