Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Formació Professional

El programa Innovatec millora la qualitat de la Formació Professional a la Comunitat Valenciana gràcies a la digitalització i aprenentatge col·laboratiu

20/05/2024
El programa Innovatec millora la qualitat de la Formació Professional a la Comunitat Valenciana gràcies a la digitalització i aprenentatge ...
  • La directora general d’FP ha assistit a la jornada ‘Impulsem el canvi metodològic en l’FP de la Comunitat Valenciana’
  • El desenvolupament d’este programa beneficia l’alumnat, empreses, professionals i la societat en general

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha acollit este dilluns la jornada ‘Impulsem el canvi metodològic en l’FP de la Comunitat Valenciana’ del programa Innovatec. A la jornada han assistit 70 professors de 38 centres de la Comunitat Valenciana.

La directora general d’FP, Marta Armendia, ha assistit a esta jornada, en la qual ha destacat que el programa Innovatec, que té com a objectiu la digitalització i les tecnologies aplicades a totes les famílies professionals, “s’ha convertit en motor de transformació i de millora de la qualitat del model d’FP a la Comunitat Valenciana”.

Innovatec forma part de la Xarxa Novigi (juntament amb els programes Emprén, Qualitas i Acredita), xarxa col·laborativa de centres educatius la finalitat dels quals és impulsar la qualitat de l’ensenyament de l’FP, finançada amb fons europeus.

Durant l’inici de la jornada, la directora general d’FP ha destacat la línia d’actuació de la Conselleria d’Educació. “Estem treballant per a aconseguir la millor formació possible perquè els nostres alumnes troben un treball estable i de qualitat”, ha assenyalat.

En el programa Innovatec destaca l’aprenentatge col·laboratiu basat en projectes o altres models innovadors, “i gràcies al seu desenvolupament obtenen beneficis tant l’alumnat, les empreses, professionals i institucions col·laboratives, així com tota la societat ja que s’aconseguix major benestar, estabilitat en l’ocupació i major competitivitat de les empreses”, ha conclòs.

 

Galeria d'imatges