Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Reunió de treball

Turisme unix esforços per a impulsar el turisme esportiu a la Comunitat Valenciana

20/05/2024
Turisme unix esforços per a impulsar el turisme esportiu a la Comunitat Valenciana
  • La secretària autonòmica de Turisme ha mantingut una reunió amb el director general d’Esports, i amb representants d’Hosbec, SH Hoteles i la Fundació Trinidad Alfonso

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha mantingut este dilluns una reunió amb el director general d’Esports, Luis Cervera, amb el president de l’Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec), Fede Fuster, amb el representant de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, i amb el director general d’SH Hoteles, Javier Vallés, per a unir esforços amb l’objectiu d’avançar en el turisme esportiu de la Comunitat Valenciana.

En concret, durant la reunió han analitzat la celebració de la Marató València 2024 que acollirà la capital l’1 de desembre i la seua repercussió turística.
Cristina Moreno ha destacat que es preveu que la pròxima edició de la Marató València 2024 “torne a batre el rècord històric de participació”, amb tots els dorsals exhaurits (35.000 participants) i amb una llista d’espera de 7.000 persones.

A més, ha ressaltat que “el 60 % dels participants en la prova són estrangers, la qual cosa demostra l’enorme repercussió internacional d’esta competició, i hem d’estar preparats per a oferir la millor imatge i acollida als visitants”, al mateix temps que ha incidit en què “no solament competixen en els nostres carrers, sinó que es convertixen en ambaixadors de la Comunitat Valenciana en tornar als seus països d’origen”.

Durant la reunió, el president d’Hosbec  ha explicat que, tal com van presentar la setmana passada, estan treballant en un portal web per a la comercialització de paquets que incloguen allotjament i entrades a esdeveniments. D’esta manera, l’associació col·labora amb la prova facilitant la cerca d’allotjament als assistents.

 

Galeria d'imatges