Presidència

El Museu de les Ciències acull l’última actuació de primavera del programa ‘Un llac de concerts’ de Berklee València

22/05/2024
El Museu de les Ciències acull l’última actuació de primavera del programa ‘Un llac de concerts’ de Berklee València
  • El concert en directe serà este divendres 24 de maig a partir de les 19:00 hores en l’escenari del passeig nord del Museu de les Ciències

El Museu de les Ciències acull divendres que ve 24 de maig, a les 19:00 hores, l’última actuació de primavera del programa ‘Un llac de concerts’, que interpreten estudiants de Berklee València. La cita serà en l’escenari del passeig nord del Museu de les Ciències.

Les persones assistents tindran l’oportunitat de disfrutar d’una sèrie d’actuacions a càrrec dels artistes del segell discogràfic del campus Disrupción Records, que els delectaran amb un repertori de diferents estils com el R&B, soul o músiques del món, entre altres.

‘Un llac de concerts’ no solament és el pla perfecte per a acabar la setmana amb música en viu, a l’aire lliure, en un entorn privilegiat com la Ciutat de les Arts i les Ciències; és una ocasió única per a gaudir de l’increïble talent dels estudiants d’una de les principals escoles de música del món.

La programació del cicle ‘Un llac de concerts’, que compta amb el suport de BBVA, tornarà este estiu amb tres sessions els dies 24, 25 i 26 de juliol, amb les actuacions d’estudiants i professors del programa d’estiu de Berklee València.

 

Galeria d'imatges